Nyhetsbrev mars 2019

Hej medlemmar i Brf Rosen 12!

Efter att föreningen genomfört två större projekt senaste två åren i form av renovering av trapphusen och relining så tror vi att 2019 kommer präglas av mindre men fler spännande projekt. På grund av att vissa styrelsemedlemmar kommer flytta under året söker vi nu nya medlemmar för att vara en del av den framtida styrelsen. Är du intresserad av att vara en del av styrelsen? Kontakta styrelsen@brfrosen12.se inom kort så berättar vi mer om vilka möjligheter som finns.

Styrelsen har beslutat att vi ska genomföra en städdag i vår, 12 maj kl 10:00, och vi förväntar oss att så många som möjligt ställer upp och hjälper till med att göra fint i våra lokaler och på innergården. För de som inte kommer kunna närvara kommer vi ta fram en lista på aktiviteter man kan genomföra i ett tidigare skede för att bidra. Under denna dag kommer möjligheten finnas att slänga sånt som inte används i en inhyrd container. Mer information kring detaljerna för städdagen kommer.

Stockholm Exergi, tidigare Fortum Värme håller på att byta ut sitt fjärrvärmenät i Vasastan och behöver åtkomst i vår fastighet under våren, då vi är ”portvakt” till hela kvarteret. Ni har troligtvis sett den lapp som sitter i entréerna kring detta. Det innebär att några meter av halva Sigtunagatan kommer vara uppgrävd i några månader med åverkan på vår fastighet i någon vecka. Dock kan detta påverka några få medlemmar i föreningen då deras förråd kan komma att behöva utrymmas tillfälligt. Men allt detta sköts av Exergi och en flyttfirma. Nycklar kommer att samlas in av berörda om det blir aktuellt. Vid frågor maila Sofie Sidén: led2@brfrosen12.se

För mer information, besök gärna vår hemsida: http://rosen12.bostadsratterna.se/

 

Mvh /Styrelsen